Kookboek van de Gouden Eeuw

Only available in Dutch

€12,50 Incl. tax
+ -
 Add to cart

Kookboek van de Gouden Eeuw, only available in Dutch.

De Gouden Eeuw luidde een nieuw culinair tijdperk in. Onze keuken werd steeds meer beïnvloed door vernieuwingen uit Italië en Frankrijk. Weliswaar bleven vlees en vis de belangrijkste ingrediënten van de maaltijd, maar groenten en fruit, zelfs rauwkost, werden in toenemende mate gewaardeerd. Specerijen werden nog altijd veelvuldig toegepast en gecombineerd met suiker en azijn. Zoetzure en zoet-hartige smaken voerden dan ook de boventoon. Een andere vernieuwing was de toenemende verwerking van zuivel. Dit kookboek brengt de smaak uit die tijd terug in de hedendaagse keuken. Het boek is geïllustreerd met schilderijen en gravures van Hollandse meesters uit de 17e eeuw.

80 bladzijden, 12 x 18 cm, hardcover.

No specifications found
 Add Use commas to separate tags
No reviews found...
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »